Tack vare ecigg har mitt tobaksbegär försvunnit

Som ni alla nästan kan förstå så har jag varit beroende av cigaretter, men att min ecigg som jag har köpt. Har ändrat på den saken.

Ecigg

Jag kunde röka hur många cigaretter som helst på dagen

Allt från 1 paket ena dagen men dagen efter kunde jag röka 3 paket. Allt var beroende på hur jag mådde och hur stressad jag kände mig. Efter att jag hade rökt i 8 år kände jag att jag måste lösa det här beroendet med något annat.

Jag satte mig ner på nätet och surfade på massa olika sidor, hittade nikotintuggummin och massa annat. Men jag hittade något som också stod ut av alla saker som jag hittade. Detta var så klart en ecigg. Det var apparat som man hällde smak i och så rökte man ur den. Så kom det vattenånga istället för cigarettrök. Det stod att ecigg var både bra för kroppen och ett bra alternativ för att sluta röka. 

Så jag köpte hem en ecigg

Och testade att använda den och redan efter första blosset kunde jag känna att nikokicken slog in. Och jag vart helt till mig av glädje. Nu har jag använt min ecigg i 1 år och är så himla glad att jag hittade denna apparat. Som ecigg är.

Nu mår kroppen så mycket bättre och folk brukar säga till mig. Att jag både ser gladare ut vilket jag är. Och det glädjer mig fett mycket att det också syns att jag mår bättre. Jag luktar inte lika mycket utan om jag luktar något nu så är det bara goda lukter från min ecigg. Jag känner också att jag mår så mycket bättre inombords.

Tack ecigg för att du räddade mig från ett tobaksberoende. Jag kan nu gå runt och både må bra. Men också inte ha ångest över att jag slösar så mycket pengar på cigaretter.